Leroy pohištvo

Današnje pohištvo, ki ga danes najdete na trgu, se precej razlikuje od tistega, ki se je prodajal pred nekaj leti na trgu. Obstajajo še proizvajalci, ki izdelujejo starejše pohištvo, pa ne zato, ker mislijo, da je boljše, pač pa zato, ker hočejo ohranjati tradicijo in s tem seveda ni prav nič narobe. Na spletni strani Leroy pa ne boste našli  ravno starejšega modela pohištva  saj je njihov designa veliko bol navdihujoč, skoraj sanjski, ampak tam ne boste našli samo sedežne garniture, ki so izdelane iz pravega govejega usnja, našli boste sedežne garniture, za katere proizvajalec garantira brezhibnost tudi do 5 let po nakupu.

pohištvo 

Imajo tudi pohištvo in postelje, ki so prav tako navdušojoče, hkrati pa bo vaša spalnica tako lepa kot funkcionalna. Pohištvo in postelje Leroy so namenjena prav temu. Za dnevno sobo, vam Leroy lahko ponudi zelo veliko zamisli, ki bi se lahko uresničile, ampak najbolje se je posvetovati z Leroy prodajalci in svetovalci, da bi dobili idejo kaj vse je mogoče storiti v vaši spalnici, saj hočejo, da se počutite kot doma, ne kot nekam kamor se vrnete vsak večer z žalostnim izrazom v spalnico.

Dnevni regali in pohištvo podjetja Leroy predstavljajo novo smer modernega designa, ki ga sestavljajo čiste linije. Dnevni regali Leroy se izdelujejo v Evropi. V kombinaciji s sedežno garnituro Leroy bo vaša dnevna soba zasijala v modernem slogu. Klubske mizice, ki so narejene iz umetnega usnja je mogoče kupiti samo pri njih. Navdušili vas bodo nad njihovimi designi prav tako kot z materialom saj so zelo kakovostni. Lahko jih zbirate tudi v raznih barvah.

Njihove kopalnice sodijo med najmodernejše v Evropi, imajo veliko izbiro omar, umivalnikov, itd. Jedilne mize in stoli se zelo skladajo z njihovim pohištvom za celotno hišo. Mize spadajo v sam vrh kvalitete, elegance in obstojnosti, zelo lepo pristajajo svetlim prostorom. Da mize ostanejo svetle od trenutka, ko jih kupite, jih namažejo z posebnim premazom.